Ολυμπιακοσ Αεκ 1-2 : 1993 - 94 ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 ( MEGA ) - YouTube - Μέχρι το 80' το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και την αεκ ήταν από μέτριο έως κακό, όμως έκτοτε έγινε.

Ολυμπιακοσ Αεκ 1-2 : 1993 - 94 ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 ( MEGA ) - YouTube - Μέχρι το 80' το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και την αεκ ήταν από μέτριο έως κακό, όμως έκτοτε έγινε.. Ετσι, στο πρωτο ημιχρονο φταναμε μια χαρα μεχρι τη λευκη γραμμη και μετα τίποτα το συγκλονιστικο. Make social videos in an instant: Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Το γκολ του μπρούμα που «κλείδωσε» τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στην αεκ. Ο ολυμπιακός υποδέχεται την αεκ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Record and instantly share video messages from your browser. Use custom templates to tell the right story for your business. Το γκολ του μπρούμα που «κλείδωσε» τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στην αεκ. Ο ολυμπιακος παρακολουθουσε τον ρυθμο μας και αρκεστηκε σε κατι σεντρες στο πουθενα. 440 082 просмотра 440 тыс.

2016-17 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 1-2 (ΚΥΠΕΛΟ) - YouTube
2016-17 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 1-2 (ΚΥΠΕΛΟ) - YouTube from i.ytimg.com
Στο 59' άνοιξε το σκορ ο φορτούνης μετά απο μία απίστευτη εκτέλεση, αλλά η αεκ είχε απάντηση στο τέλος και με κεφαλιά του μπακασέτα στο 90' υπερασπίστηκε το αήττητο της έδρας της, εντός συνόρων. Απόλλων 72, ομόνοια 72, αελ 68, ανόρθωση 54, αεκ 47, ολυμπιακός 40 βαθμοί. Ελ αραμπί και καμαρά σκόραραν για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος. Εκπληκτική εναλλαγή της μπάλας από τον ντομίνγκες και τον φορτούνη, ο αργεντίνος σουτάρει έξω από την. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Use custom templates to tell the right story for your business. Η αεκ από την πλευρά της δεν είχε την ίδια παθητική εικόνα. Ο ντμίτρο τσιγκρίνσκι στο 87' και ο γιώργος γιακουμάκης στο 94' απάντησαν στο γκολ του.

Στο 59' άνοιξε το σκορ ο φορτούνης μετά απο μία απίστευτη εκτέλεση, αλλά η αεκ είχε απάντηση στο τέλος και με κεφαλιά του μπακασέτα στο 90' υπερασπίστηκε το αήττητο της έδρας της, εντός συνόρων.

Ολόκληρος ο αγώνας.κάντε εγγραφή στο κανονικό μου κανάλι στο παρακάτω λινκ, όπου ανεβαίνουν τα περισσότερα βίντεο, σε αυτό το κανάλι θα ανεβαίνουν ελάχιστα. Στάθηκε στο φάληρο, σε σχέση με τον εφιάλτη του οακα, αλλά αυτό που φάνηκε και μένει στο τέλος της ημέρας. Get your team aligned with. Ο θρύλος σε ματς πρωταθλήματος ως γηπεδούχος απέναντι στην ένωση έχει. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Use custom templates to tell the right story for your business. Η αεκ από την πλευρά της δεν είχε την ίδια παθητική εικόνα. Ο ολυμπιακος παρακολουθουσε τον ρυθμο μας και αρκεστηκε σε κατι σεντρες στο πουθενα. Μέχρι το 80' το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και την αεκ ήταν από μέτριο έως κακό, όμως έκτοτε έγινε. Εκπληκτική εναλλαγή της μπάλας από τον ντομίνγκες και τον φορτούνη, ο αργεντίνος σουτάρει έξω από την. Ετσι, στο πρωτο ημιχρονο φταναμε μια χαρα μεχρι τη λευκη γραμμη και μετα τίποτα το συγκλονιστικο. Ελ αραμπί και καμαρά σκόραραν για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος. Στο 59' άνοιξε το σκορ ο φορτούνης μετά απο μία απίστευτη εκτέλεση, αλλά η αεκ είχε απάντηση στο τέλος και με κεφαλιά του μπακασέτα στο 90' υπερασπίστηκε το αήττητο της έδρας της, εντός συνόρων.

Ο ολυμπιακος παρακολουθουσε τον ρυθμο μας και αρκεστηκε σε κατι σεντρες στο πουθενα. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την κυριακή 04.04 στις 19:30. 440 082 просмотра 440 тыс. Το γκολ του μπρούμα που «κλείδωσε» τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στην αεκ. Εκπληκτική εναλλαγή της μπάλας από τον ντομίνγκες και τον φορτούνη, ο αργεντίνος σουτάρει έξω από την.

Garage Fuzz 21: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 1-2
Garage Fuzz 21: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 1-2 from 1.bp.blogspot.com
Στο 59' άνοιξε το σκορ ο φορτούνης μετά απο μία απίστευτη εκτέλεση, αλλά η αεκ είχε απάντηση στο τέλος και με κεφαλιά του μπακασέτα στο 90' υπερασπίστηκε το αήττητο της έδρας της, εντός συνόρων. Ο θρύλος σε ματς πρωταθλήματος ως γηπεδούχος απέναντι στην ένωση έχει. Ο ολυμπιακός υποδέχεται την αεκ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Στάθηκε στο φάληρο, σε σχέση με τον εφιάλτη του οακα, αλλά αυτό που φάνηκε και μένει στο τέλος της ημέρας. Ολόκληρος ο αγώνας.κάντε εγγραφή στο κανονικό μου κανάλι στο παρακάτω λινκ, όπου ανεβαίνουν τα περισσότερα βίντεο, σε αυτό το κανάλι θα ανεβαίνουν ελάχιστα. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την κυριακή 04.04 στις 19:30. Record and instantly share video messages from your browser. Get your team aligned with.

Μέχρι το 80' το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και την αεκ ήταν από μέτριο έως κακό, όμως έκτοτε έγινε.

Get your team aligned with. Ολόκληρος ο αγώνας.κάντε εγγραφή στο κανονικό μου κανάλι στο παρακάτω λινκ, όπου ανεβαίνουν τα περισσότερα βίντεο, σε αυτό το κανάλι θα ανεβαίνουν ελάχιστα. Στο 59' άνοιξε το σκορ ο φορτούνης μετά απο μία απίστευτη εκτέλεση, αλλά η αεκ είχε απάντηση στο τέλος και με κεφαλιά του μπακασέτα στο 90' υπερασπίστηκε το αήττητο της έδρας της, εντός συνόρων. Μέχρι το 80' το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και την αεκ ήταν από μέτριο έως κακό, όμως έκτοτε έγινε. Make social videos in an instant: Ετσι, στο πρωτο ημιχρονο φταναμε μια χαρα μεχρι τη λευκη γραμμη και μετα τίποτα το συγκλονιστικο. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ο ντμίτρο τσιγκρίνσκι στο 87' και ο γιώργος γιακουμάκης στο 94' απάντησαν στο γκολ του. Ο ολυμπιακος παρακολουθουσε τον ρυθμο μας και αρκεστηκε σε κατι σεντρες στο πουθενα. Η αεκ από την πλευρά της δεν είχε την ίδια παθητική εικόνα. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την κυριακή 04.04 στις 19:30. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Ο ολυμπιακός υποδέχεται την αεκ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο ολυμπιακός υποδέχεται την αεκ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Η αεκ από την πλευρά της δεν είχε την ίδια παθητική εικόνα. Εκπληκτική εναλλαγή της μπάλας από τον ντομίνγκες και τον φορτούνη, ο αργεντίνος σουτάρει έξω από την. Record and instantly share video messages from your browser. Ολόκληρος ο αγώνας.κάντε εγγραφή στο κανονικό μου κανάλι στο παρακάτω λινκ, όπου ανεβαίνουν τα περισσότερα βίντεο, σε αυτό το κανάλι θα ανεβαίνουν ελάχιστα.

Garage Fuzz 21: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 1-2
Garage Fuzz 21: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 1-2 from 3.bp.blogspot.com
Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την κυριακή 04.04 στις 19:30. Ολόκληρος ο αγώνας.κάντε εγγραφή στο κανονικό μου κανάλι στο παρακάτω λινκ, όπου ανεβαίνουν τα περισσότερα βίντεο, σε αυτό το κανάλι θα ανεβαίνουν ελάχιστα. Ο ολυμπιακός υποδέχεται την αεκ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Στάθηκε στο φάληρο, σε σχέση με τον εφιάλτη του οακα, αλλά αυτό που φάνηκε και μένει στο τέλος της ημέρας. Ελ αραμπί και καμαρά σκόραραν για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος. Use custom templates to tell the right story for your business. Ο θρύλος σε ματς πρωταθλήματος ως γηπεδούχος απέναντι στην ένωση έχει. 440 082 просмотра 440 тыс.

Ο θρύλος σε ματς πρωταθλήματος ως γηπεδούχος απέναντι στην ένωση έχει.

Η αεκ από την πλευρά της δεν είχε την ίδια παθητική εικόνα. 440 082 просмотра 440 тыс. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Record and instantly share video messages from your browser. Στάθηκε στο φάληρο, σε σχέση με τον εφιάλτη του οακα, αλλά αυτό που φάνηκε και μένει στο τέλος της ημέρας. Use custom templates to tell the right story for your business. Μέχρι το 80' το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και την αεκ ήταν από μέτριο έως κακό, όμως έκτοτε έγινε. Ολόκληρος ο αγώνας.κάντε εγγραφή στο κανονικό μου κανάλι στο παρακάτω λινκ, όπου ανεβαίνουν τα περισσότερα βίντεο, σε αυτό το κανάλι θα ανεβαίνουν ελάχιστα. Ο ολυμπιακός υποδέχεται την αεκ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ετσι, στο πρωτο ημιχρονο φταναμε μια χαρα μεχρι τη λευκη γραμμη και μετα τίποτα το συγκλονιστικο. Ο θρύλος σε ματς πρωταθλήματος ως γηπεδούχος απέναντι στην ένωση έχει. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την κυριακή 04.04 στις 19:30. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής.

Απόλλων 72, ομόνοια 72, αελ 68, ανόρθωση 54, αεκ 47, ολυμπιακός 40 βαθμοί ολυμπιακοσ αεκ. Ετσι, στο πρωτο ημιχρονο φταναμε μια χαρα μεχρι τη λευκη γραμμη και μετα τίποτα το συγκλονιστικο.

Posting Komentar

0 Komentar